3 Eylül 2012 Pazartesi

Okullar Açılacak İşte


Yaklaşık bir aydır dışarı çıkmıyorum, bir ay.
Bugün dershane başlayacak diye dün bana bir şey oldu bir anda, gözlerimi açamadım, midem bulandı. Bu huyumdan gerçekten acayip şekilde nefret ediyorum. Baya bi nefret ediyorum ama; öyle böyle değil.

İşte bu sabah da midem bulanmaya başladı, sonra yüzümü yıkadım falan ama o kadar  heyecanlıydım ki. Hep oluyor; okulun ilk günü de olacak sanırım böyle saçma sapan bir şey.

İşte sonra dershanede yiyecek bir şey almaya karar veremeyince süt aldım, diğer teneffüs de süt aldım, diğerinde de. Böyle gidersem belki boyum uzar, bir bakmışsın 1.75 olmuşum. Çok süper olurdu, cidden.

Bu mevsimde grip olmak gerçekten hoş bir şey değil. Gözlerim kocaman şişti, sesim çıkmıyor, burnum akıyor. Ama kışın grip olunca fena olmuyor açıkçası; okula gitmiyorsun, evde kitap okuyabiliyorsun ve televizyon izleyebiliyorsun.

Hani okul alışverişi yapmaya gidiyorsun ya, çok hoşuma gidiyor o. Okulun en sevdiğim kısmı. Defter, kalem falan alıyorsun. Çok güzel.

Okulların açılmasına çok az kalmadı bence. Çok da fazla değil ama çok da az değil. Yaz çok çabuk geçti işte. Yaz ödevlerine başlamadım, öyle de bir sorunum var.

1 yorum:

  1. Ben de yazı yazmanı bekliyordum, çoktur yazmıyordun. Hoş bir sürpriz oldu bu! ^^
    Ben okullar açılacağı için heyecanlı olmaktan çok, üzgün sayılırım. Aslında ben de uzun zamandır dışarı çıkmadığım, yani çok asosyalleştiğim için bir yandan da mutlu sayılırım. Karışık biraz. [Bundan sana ne, inan ben de bilmiyorum bu arada :(]
    Okul alışverişi -okulun aksine- çok güzel ve eğlenceli, evet. ^_^

    YanıtlaSil