20 Ocak 2012 Cuma

Şubat Tatili


Demin yatağımın üstünde çikolata bırakmıştım. Erimiş, sıvı bir şeye dönmüş. Yatağın üstüne yattım, üstüm çikolata oldu. Bilgisayarım da onun üzerindeymiş, bilgisayarın kart ve mikrofon girişi çikolata oldu. Peçeteyle uğraştım biraz ama baktım çıkmıyor, bıraktım. Hala çikolata duruyor öyle. Yatağımdan da çıkmadı.

Deminden beri Twitter'da Facebook gibi sohbet edenleri izliyorum. Bir de şeye sinir oldum ben ya. Kızın teki gelmiş, benim Twitter'da binden fazla takipçim var diyor. Ama bir şey diyemedim. Tebrikler de diyemedim. Neden tebrikler diyeyim ki?

Dün sınıfta üç kişiydik biz. Eğlendik ama. Zaten gezi vardı. Bugün de okula gittim, karne aldım, geldim. İngilizce öğretmenimiz değişik bi'film seçmişti. Belgesel gibi. İzlemek istemedik, oyun oynadık. Sonra da karne alıp geldik.

Karne alırken bir de fotoğraf çekiyorlardı. Geçen sene bildiğin ödev dağıtır gibi dağıtılmıştı. Bu sene tek tek gittik, fotoğraf çektirdik öyle. Karneyi alırken ben o kadar heyecanlandım ki. Bir de nasıl gülümsediğim belli değildi.

İyi tatiller :)

7 yorum:

  1. karne için boş boş 2 ders saati bekledik! Film izleme teklifimiz "burası sinema mı?" cevabıyla reddedildi. Sonra ne hikmetse kitap okutuldu. "burası kütüphane mi?!" diyemedi kimse. ay dellendim.

    iyi tatilleer!:)

    YanıtlaSil
  2. ne kadar içten yazmıssın -cok hos :)

    http://rainbowgatherer.blogspot.com

    YanıtlaSil
  3. Iı sey http://cileklibisey.tumblr.com/post/15512625629/ceneni-kapatman-daha-iyi-nefesini-tut-ve-simdi bu sarkının adı ne ? :/

    YanıtlaSil
  4. bizim de çok tip bi sınıf öğretmenimiz var. selam verirsin takmaz. neymiş öğrenci öğretmen ilişkisi öyle olmalıymış. öğretmen öğrenciye selam vermezmiş.

    karne günü de en önde oturanları kaldırdı fotokopi dağıtıyo gibi karnelerimizi arkadaşlarımız dağıttı. "nerede o eski karne dağıtmalar..." diycem olmucak şimdi :D karnemi versin de nasıl verirse versin. meraklı değilim o uyuz herifin yanına gitmeye :D

    YanıtlaSil
  5. yani karnen güzelmiş.
    :)
    çikilata lekesi lekeden sayılmaz.
    :)

    YanıtlaSil